Zorgvuldig geselecteerde zaden van topkwaliteit | Snelle bezorging | Duurzaam verpakt en verzonden

Oost Indische kers zaden

1.99

  Donker en koel bewaard, dus optimale kiemkracht

  Verantwoord geteeld, geschoond en verpakt

  Duurzame verpakking zonder kleurstoffen

  Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post

  Verzendkosten 0,99 boven €15 gratis verzenden

  Gegarandeerd vaste lage prijzen

  Veilig betalen via iDeal

 

Oost Indische kers zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1
Categorie:

Waar kan je deze Oost Indische kers zaden voor gebruiken? Uit deze zaadjes kweek je Oost Indische Kers, oftewel een uitstekende peperige toevoeging voor soep of salades. Oost Indische kers zaden groeien uit tot een mooi eetbaar bloempje. Met Oost Indische kers zaden van Seedbee kan je er dus voor zorgen dat je aan je gerechten een verse, verfrissende smaak kan toevoegen. Dit kruid komt oorspronkelijk uit Midden-Amerika, maar kan ook makkelijk op jouw vensterbank groeien.

Soort: Oost-Indische Kers ‘Tropaeolum nanum’

Hoeveelheid: 30 zaden (4 g)

Zaai instructies

Binnen zaaien:eind maart – midden april
Kiemtijd:10 – 14 dagen
Kiemtemperatuur:18 – 20 °C
Zaaidiepte:¼ – ½ cm
Plantafstand:30 cm
Standplaats:zonnig – goede afwatering – zanderig
Bloeiperiode: juni – november

 

Lees meer

Oost indische kers zaden van Seedbee

Vreemd genoeg komt de Oost Indische kers oorspronkelijk uit Midden-Amerika. Dit plantje is vooral een fijne smaaktoevoeging aan salades of soep vanwege zijn peper achtige smaak. De planten zelf zullen ook extra mooi staan in je kamer of op je vensterbank, aangezien ze meestal mooie rode bloemen groeien. Voor het planten, kan je deze zaadjes het beste een nacht voor weken.

Oost Indische kers zaden kweken

Oost Indische kers zaden kweken is om meerdere redenen een goed idee; het bloemetje dat uit deze zaden groeit is niet alleen eetbaar, maar ook nog eens een mooie versiering voor jouw woonkamer of keuken. Zaadjes van de oost Indische kers hebben niet te veel potgrond nodig om te groeien. Een klein beetje ruimte tussen ieder zaadje in is genoeg. Bekijk onze zaai instructies voor meer detailles over wat Oost Indische kers zaden kweken inhoudt.  

 

Oost Indische kers zaden kopen

Oost Indische kers zaden kopen, doe je bij Seedbee. Wij vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat jij verse groenten en kruiden kan toevoegen aan je maaltijd, zonder veel afval te produceren. Daarom sturen wij deze zaadjes aan jouw op in een duurzame verpakking. Wanneer onze klanten deze Oost Indische kers zaden bestellen, verpakken wij die met veel liefde, en zo min mogelijk plastic of kleurstoffen. Je eigen zaden kweken is met de zaden van Seedbee dus goed voor jou, en goed voor jouw wereld.

Reviews

Mooie kers!

★★★★☆
4 5 1
Snelle levering en veel zaadjes zijn uitgekomen.
Oost Indische kers zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1

 

Naam
Email
Titel
Score
Opmerking