Zorgvuldig geselecteerde zaden van topkwaliteit | Snelle bezorging | Duurzaam verpakt en verzonden

Aanbieding!

Tuinkers zaden

1.99 1.20

  Donker en koel bewaard, dus optimale kiemkracht

  Verantwoord geteeld, geschoond en verpakt

  Duurzame verpakking zonder kleurstoffen

  Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post

  Verzendkosten 0,99 boven €15 gratis verzenden

  Gegarandeerd vaste lage prijzen

  Veilig betalen via iDeal

 

Tuinkers zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1
Categorie:

Tuinkers is de groente die het makkelijkst te telen is. De tuinkers is leuk om te zaaien voor kinderen. Als tip geven we daarom ook mee zaai de tuinkers zaden in een vorm, figuur of letter. Je kan de tuinkers gebruiken voor op je boterham of lekker door de salade. De tuinkers zit vol met vitamine!

Soort: Tuinkers ‘Gewone groene’

Hoeveelheid: 6 g

Zaai instructies

Binnen zaaien:februari – april
Kiemtijd:1 – 2 dagen
Kiemtemperatuur:12 – 22 °C
Zaaidiepte:oppervlakkig
Plantafstand:0,5 cm
Standplaats:zonnig
Oogstperiode: na 6 – 8 dagen

 

Lees meer

Tuinkerszaden

Verrijk je moestuintje vandaag nog met tuinkerszaden van Seedbee. Tuinkers zaden zijn tegenwoordig helemaal hip. Ook bij Seedbee merken we dat de tuinkers zaden niet aan te slepen zijn. Dit komt omdat dit klassieke kruid herontdekt is als super food. Tuinkers zit vol met gezonde vitamines en mineralen. Hierdoor is het een goede toevoeging op een gebalanceerd dieet. Wil jij ook helemaal healthy worden of vind je tuinkers gewoon ontzettend lekker? Bestel je tuinkerszaadjes dan vandaag nog bij Seedbee en ontvang gratis zaaiinstructies bij iedere bestelling.

 

Tuinkers ontkiemen

Tuinkers ontkiemen is een fluitje van een cent. Je kunt de tuinkerszaden planten in een dunne laag tuinaarde. Geef de zaadjes wat water en als snel zul je zien dat de tuinkers begint te ontkiemen. Het is verstandig om de ontkiemde plantjes niet te veel licht te geven. Hierdoor zullen de plantjes wat langer blijven groeien, zonder dat er blaadjes aan komen. Dit zorgt voor grotere plantjes met meer smaak. Tuinkers kweken kan iedereen met de zaden van Seedbee!

 

Tuinkerszaadjes kopen

Bij Seedbee kun je tuinkerszaden kopen van de hoogste kwaliteit. Dit komt omdat alle zaadjes zorgvuldig worden geselecteerd door een team van ervaren moestuin specialisten. Tuinkers zaden kopen doe je dus met een gerust hart in de webshop van Seedbee. Mocht je vragen hebben over het bestelproces? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan altijd voor je klaar. Je eigen tuinkerszaden bestellen was nog nooit zo makkelijk. En onthoud: All you seed is love.

Reviews

Heerlijk

★★★★☆
4 5 1
Elke dag heerlijke tuinkers op mijn brood!
Tuinkers zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1

 

Naam
Email
Titel
Score
Opmerking