Zorgvuldig geselecteerde zaden van topkwaliteit | Snelle bezorging | Duurzaam verpakt en verzonden

Veldsla zaden

1.99

  Met zorg geselecteerde zaden van topkwaliteit

  Exclusief afkomstig van Nederlandse kwekers

  Duurzame verpakking zonder kleurstoffen

  Voor 16.00 uur besteld, is vandaag verzonden

  Gratis verzending bij bestellingen boven €15,-

  Veilig betalen via iDEAL

 

Veldsla zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1
Categorie:

Een portie veldsla bevat al de vitamine A en K die je dagelijks nodig hebt. En dat zijn niet de enige voedingsstoffen in veldsla. Het bevat ook nog eens vitamine C en B6, magnesium, ijzer en kalium. Bij Seedbee kan je veldsla zaden kopen die van april tot augustus gezaaid kunnen worden. Deze soort veldsla word soms ‘hazenoren’ genoemd, vanwege zijn lange, stevige blaadjes. Deze zaadjes ontkiemen goed. Veldsla is een fijne verfrissende en ecologische toevoeging voor je maaltijden.

Soort: Veldsla ‘Grote Noord-Hollandse’

Hoeveelheid: 8 g

Zaai instructies

Binnen zaaien:begin augustus – september
Kiemtijd:14 – 21 dagen
Kiemtemperatuur:10 – 16 °C
Zaaidiepte:½ cm
Plantafstand:7 – 10 cm
Standplaats:zonnig
Oogstperiode: na 60 – 90 dagen

 

Lees meer

Veldsla zaden

Bij Seedbee kan je veldsla zaden kopen die uiterst geschikt zijn om in je eigen moestuin je eigen verse veldsla te kweken. Uit de deze veldsla zaadjes komt een bijzonder stevige, lange soort veldsla, ookwel ‘hazenoren’ genoemd. Veldsla zaden ontkiemen snel, en groeien vlot uit tot een uitstekende bron van vitamine A, K, C en B6. Deze veldsla zaden van Seedbee kunnen van april tot augustus gezaaid worden. Veldsla zaden bestellen is dus bijna altijd een goed idee. Koop nu jouw veldsla zaadjes, en voeg binnen no-time deze verfrissende groente toe aan je maaltijden.

 

Veldsla kweken

Veldsla groeit makkelijk in zowel grote als kleine potten. Veldsla zaadjes planten doe je het best in vochtige aarde, in een plek met genoeg zonlicht. Veldsla zaden kweken vraagt om zorgvuldigheid, maar is niet te moeilijk. Zorg ervoor dat je veldsla zaadjes wekelijks water blijven krijgen, en dan doen ze de rest van het werk zelf. Veldsla plantjes zijn eetbaar, dus veldsla zaden kweken levert snel resultaten op.

 

Veldsla zaden kopen

Veldsla zaden kopen bij Seedbee is een goed idee. Wij steken veel zorg in het versturen van deze veldsla zaadjes. Zo pakken wij ze in papieren enveloppen, op duurzame wijze, met zo min mogelijk plastic of kleurstoffen. Op die manier kan je veldsla kweken zonder afval te produceren. Deze zaadjes van de veldsla zijn snel na je aankoop bij je in huis, en dan kan je ze in je eigen moestuin kweken. Dus waar wacht je nog op? Bestel veldsla zaden door ze in je winkelmandje te stoppen, en begin zo snel mogelijk je eigen moestuintje.

Reviews

Erg behulpzaam

★★★★☆
4 5 1
Top bedrijf, super snelle bezorging & goed advies!
Veldsla zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1

 

Naam
Email
Titel
Score
Opmerking

Andere suggesties…