Zorgvuldig geselecteerde zaden van topkwaliteit | Snelle bezorging | Duurzaam verpakt en verzonden

Wortel zaden

1.99

  Donker en koel bewaard, dus optimale kiemkracht

  Verantwoord geteeld, geschoond en verpakt

  Duurzame verpakking zonder kleurstoffen

  Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post

  Verzendkosten 0,99 boven €15 gratis verzenden

  Gegarandeerd vaste lage prijzen

  Veilig betalen via iDeal

 

Wortel zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1
Categorie:

Een echte Hollandse wortel! De wortel uit deze wortel zaden heeft een vlotte groei, is vrij kort en zuiver oranje. Omdat deze wortelen snel groeien kan er nog laat worden gezaaid.

Soort: Zomerwortelen Amsterdam

Hoeveelheid: 4 g

Zaai instructies

Binnen zaaien:februari – augustus
Kiemtijd:6 -14 dagen
Kiemtemperatuur:13 – 20 °C
Zaaidiepte:½ – 1 cm
Plantafstand:5 – 10 cm
Standplaats:zonnig
Oogstperiode: half mei – oktober

 

Lees meer

Wortel zaden

Met de wortel zaden van Veggie Garden kweek je je eigen oranje lekkernijen. De kleur oranje staat natuurlijk voor Nederland, maar bij Veggie Garden is de kleur oranje ook de kleur van onze wortelen. Naast een prachtige oranje kleur, hebben de wortels die je met onze zaadjes kunt kweken een heerlijk smaak. Gebruik de worteltjes bijvoorbeeld in de stamppot of rooster ze op de barbecue. De variaties zijn oneindig. Wil je ook zelf je eigen wortelen kweken? Bestel je wortelzaadjes dan online via onze gemakkelijke webshop. Zo kun je eerlijk en zonder bestrijdingsmiddelen je eigen groenten kweken.

 

Wortels kweken

Het is onze missie om het voor iedereen mogelijk te maken om zelf wortels te kweken. Groente kweken is namelijk helemaal niet moeilijk! Wanneer je wortel zaden bestelt bij Veggie Garden kan je direct aan de slag gaan. Haal de wortel zaden uit het zakje en plant ze in de aarde. Je kunt het wortelzaad in een moestuin zaaien of gewoon thuis, in een potje. Pas dan wel op dat je niet teveel wortelzaadjes in het potje plant. Wanneer er teveel wortelplantjes in een pot zitten, kunnen ze niet goed groeien. Geef de zaadjes wat water en een beetje liefde, en al gauw zul je merken dat de zaadjes ontkiemen. Wortels kweken kan iedereen!


Wortel zaden kopen

Wil je wortel zaden kopen om zelf wortelen te kweken? Bestel je wortelzaad dan online bij Veggie Garden. Wanneer je voor 16:00 uur besteld op een werkdag, wordt je bestelling al de volgende dag op de post gedaan. Je hoeft dus nooit lang te wachten voordat je je eigen wortel zaden kunt zaaien. Zo kun je al op korte termijn zelf biologisch je groenten telen. Verder krijg je de zaadjes in een bruin papieren, onbedrukt zakje geleverd. Op die manier help je het milieu ook nog eens een handje. Kortom, wil je wortel zaden kopen? Bestel je wortelzaadjes dan bij Veggie Garden. All you seed is love.

Reviews

Prima zaden

★★★★☆
4 5 1
Ik ben tevreden over de kwaliteit van de zaden. Het aanbod is niet heel uitgebreid, maar dat is niet erg.
Wortel zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1

 

Naam
Email
Titel
Score
Opmerking