Zorgvuldig geselecteerde zaden van topkwaliteit | Snelle bezorging | Duurzaam verpakt en verzonden

Dille zaden

1.99

  Donker en koel bewaard, dus optimale kiemkracht

  Verantwoord geteeld, geschoond en verpakt

  Duurzame verpakking zonder kleurstoffen

  Voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag nog op de post

  Verzendkosten 0,99 boven €15 gratis verzenden

  Gegarandeerd vaste lage prijzen

  Veilig betalen via iDeal

 

Dille zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1
Categorie:

Uit onze dille zaden komt de gewonde dille. Deze dille heeft een redelijke bladproductie. Deze bladproductie wordt gevolgd door een ijverige bloei.

Soort: Dille

Hoeveelheid: 7 g

Zaai instructies

Binnen zaaien:april – mei
Kiemtijd:14 – 21 dagen
Kiemtemperatuur:15 – 25°C
Zaaidiepte:oppervlakkig – ½ cm
Plantafstand:20 – 25 cm
Standplaats:Volle zon
Oogstperiode: 60 – 70

 

Lees meer

Dillezaad

Uit de dillezaad van Veggie Garden komt een prachtige dille plant. Een zakje dillezaad van Veggie Garden bevat altijd een ruime hoeveelheid zaden. Ook garanderen wij een goede prijs kwaliteit verhouding voor onze dillezaad. Ook is het mogelijk om dillezaad direct te eten. Dille is een plant waarbij je zowel de bladeren als de zaden kan eten. Je zou dillezaad dus voor meerdere doeleinden kunnen gebruiken. Met de dillezaad kun je zelfs augurken inmaken. Maar je kan ook de bladeren van dille gebruiken voor garnering.

 

Dille kweken

Wil je zelf dille kweken? Wij voorzien je van het beste dillezaad. Wij maken het mogelijk voor jou om gemakkelijk dille te kweken. Je schaft het dillezaad bij ons aan. Voor 17:00 besteld is en we doen het pakketje dezelfde dag nog op de post. Wanneer je het pakketje binnen hebt gekregen kan het dille kweken beginnen. Dille kweken is gemakkelijk omdat de dille plant niet veel aandacht nodig heeft. Zorg dat hij een lekker plekje in de zon heeft en regelmatig water krijgt.

 

Dillezaad kopen

Bij Veggie Garden kan je voordelig Dillezaad kopen. Al ons producten worden duurzaam geleverd. Dit houdt in wanneer je Dillezaad koopt de zaden zijn geteeld, schoon gemaakt en verpakt volgens verantwoorde, milieuvriendelijke productiemethoden. Ook wordt de Dillezaad verstuurd in een duurzame verpakking. Dillezaad kopen bij Veggie Garden is dus zeker een aanrader!

Reviews

Snel en efficiënt

★★★★★
5 5 1
Snel en efficiënt, goede producten!
Dille zaden Overall rating: ★★★★★ 4.8 based on 31 reviews
5 1
Naam
Email
Titel
Score
Opmerking