Zorgvuldig geselecteerde zaden van topkwaliteit | Snelle bezorging | Duurzaam verpakt en verzonden

Seedbee

Seedbee zorgt ervoor dat jij je eigen duurzame moestuin kan beginnen. Bij Seedbee bestel je allerlei verschillende soorten zaden, of onze zorgvuldig samengestelde zadenpakketten. Een eigen moestuin beginnen is een kans om het groeiproces van een plant te bewonderen, om  meer zicht te krijgen over wat je in je maaltijden verwerkt. Seedbee biedt je de kans om in te zien dat zelfvoorzienend zijn iets moois is. Wij steken veel tijd en liefde in het bezorgen van onze moestuin-producten. De zaden worden door ons met de hand ingepakt, en na het bestellen heb je ze snel in huis. Seedbee, the best seeds in town.

Seedbee is opgericht om iedereen de mogelijkheid te bieden zelf groenten of kruiden te kweken. Wie zegt dat moestuintjes alleen voor mensen met groene vingers zijn? Seedbee biedt je de mogelijkheid om je eigen plantjes te kweken met zaden van topkwaliteit. Alle zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en verpakt, zodat je zelf alleen nog wat hoeft te geven. Zorg voor jezelf, je plantjes, de aarde en voor anderen. Seedbee draagt namelijk ook bij aan een project in de grootste township van Kaapstad genaamd, Khayelitsha. Hier helpt Seedbee met het opzetten van moestuinen, zodat de bevolking van khayelitsha zelf haar eigen voedsel kan verbouwen. All you seed is love.

Je eigen groente kweken is gunstig op veel manieren, ook omdat groente die je niet hoeft te kopen zoveel minder afval creëert. Onze missie is om iedereen bewuster te maken waar hun voedsel vandaan komt. Seedbee wilt graag het goede voorbeeld geven. Vandaar dat wij onze zaadjes opsturen in een zo duurzaam mogelijke verpakking, met zo min mogelijk kleurstoffen en plastic. Je kan er vervolgens zelf voor zorgen dat er geen energie wordt verspild tijdens het groeiproces van je moestuin.

Onze zaden komen van kleine en grote Nederlandse kwekers, die zeer gepassioneerd en principieel kweken zonder gebruik van chemische middelen.

Stuur een bericht:

11 + 6 =